Wat is de beste e-sigaret 2013?

Een veel voorkomende vraag waar nieuwe dampers mee te maken hebben. Wat is nou de beste e sigaret? Bij MyVape hebben we onze collectie uitgekozen met als doel een overzichtelijke en kwalitatief goede producten uit te kiezen.  Wij bieden stuk voor stuk kwalitatieve sigaretten aan,  samen met smaakvolle e-liquids. Het enige dat u nog dient te beslissen is welke e sigaret u kiest. Wat is de beste e sigaret die bij u past?

Ego ce4Bent u een beginnende damper en heeft u nog niet zoveel ervaring met een e-sigaret? Dan raden wij de EGO CE4 aan. Een van de populairste kits om in te stappen. Het is een zeer degelijke e-sigaret die wordt geleverd met een 1100 mah batterij, goed voor wel 1200 keer inhaleren. Bovendien kan u deze zeer gemakkelijk hervullen met e-liquid naar keuze. Kortom de EGO CE4 is een goede allrounder.

De opvolger van de CE4 is de EGO CE5. Een goede doorontwikkeling van de CE4. Het grootste verschil tussen de 2 zit hem in de clearomizer, ook wel verdamper genoemd. De CE5 heeft 4 gaatjes die een betere opname van de e-liquid garanderen. Het is echter een kwestie van smaak. Als het op prestaties aankomt doen ze niet voor elkaar onder.

Dan hebben we de EVOD MT3. Misschien wel de beste e-sigaret als we naar zijn prijs kijken. Een robuuste en toch trendy design maken van deze  elektrische sigaret een perfecte instapmodel. De Evod MT3 produceert een sublieme hoeveelheid damp, heeft een krachtige 1100 mAh batterij en je kan makkelijk de coils (gloeispiralen) vervangen. Echt een aanrader.

De EGO-T werk op een iets andere principe. Het pakket dat u van ons krijgt bevat 2 verschillende mondstukken, twee e-sigaretten, twee batterijen en vijf atomizers. Het verschil tussen de EGO-T en CE4 is het gebruik van atomizers. Dit zijn in principe vullingen. U ontvangt steeds een compleet pakket waarmee u verschillende maanden dampt. Nadien bestelt u extra vullingen om gezellig verder te dampen. Een aanrader voor overtuigde dampers.

E-sigaret voor de gevorderde gebruiker?

Bent u een gevorderde damper en zoekt u de perfect ervaring qua dampkwaliteit en uitvoering, dan koopt u ongetwijfeld de Vamo V5. Deze e-sigaret is toonaangevend in ons aanbod. Naast een luxueuze uitvoering met een LCD-scherm enVamo V5 een bijhorend laadstation, ontvangt u de beste e sigaret. Het is als het ware een variabele damper, u kan zelf het vermogen en spanning instellen. Zo creert u een warmere en vollere smaak damp. In combinatie met bijvoorbeeld de Vivi GS v2.0 of innokin iclear 30 heeft u de ultieme beleving. Nadat u deze e-sigaret test, wilt u geen andere meer.

Zoals u kunt lezen, u vindt ongetwijfeld de beste e sigaret in onze webwinkel. Omdat geen twee rokers identiek zijn, bieden we verschillende modellen aan zodat iedereen de sigaret kiest die het best aansluit bij zijn behoeftes.