Beste e-sigaret

Steeds meer rokers kiezen er bewust voor om over te stappen op de e-sigaret. Dat is interessant, want op deze manier kunt u de schadelijke gevolgen die roken met zich meebrengt zoveel mogelijk beperken. Echter, wie wil beginnen met het roken van een e-sigaret krijgt vaak zoveel verschillende mogelijkheden voorgeschoteld dat hij door de bomen het bos niet meer ziet. Het vinden van de beste e-sigaret wordt daardoor aanzienlijk bemoeilijkt. Bent u op zoek naar een e-sigaret die perfect aan uw verwachtingen zal weten te voldoen? Lees dan snel verder, want wij vertellen u graag wat voor u nu de beste e-sigaret op de markt kan zijn.

Welke type damper bent u?

De eerste vraag die u zich moet stellen is welk type damper u bent. Er zijn tegenwoordig verschillende e-sigaretten op de markt terug te vinden die stuk voor stuk over hun eigen unieke kenmerken beschikken. De beste e-sigaret vinden is dan ook vooral een kwestie van onderzoeken welke e-sigaret het beste aansluit op uw verwachtingen. Voor de beginnende damper is bijvoorbeeld de EGO CE4 een uitstekende keuze. Het is één van de populairste kits om mee te starten en beschikt over een 1100 mah batterij die goed is voor maar liefst 1200 trekjes. Daarnaast is deze e-sigaret ook zeer eenvoudig te hervullen met een e-liquid naar keuze wat het een uitstekende allrounder maakt.

Een ander leuk instapmodel is de EVOD MT3. Dit is voor velen ongetwijfeld de beste e-sigaret. Niet alleen beschikt het over een eigentijds design, daarnaast vormt het ook nog eens het perfecte instapmodel voor wie wil starten met het roken van een e-sigaret. De EVOD MT3 produceert een grote hoeveelheid damp en beschikt over een krachtige 100 mah batterij. De coils die in de e-sigaret aanwezig zijn kunnen overigens zeer eenvoudig worden vervangen.

Uiteraard is niet iedereen een beginner en heeft lang niet iedereen voldoende aan een e-sigaret voor een beginnende damper. De beste e-sigaret voor de gevorderde gebruiker kan dan ook teruggevonden worden in met name de Vamo V5. Deze e-sigaret is toonaangevend en wordt door de gevorderde gebruiker vaak als beste e-sigaret op de markt aanzien. Niet alleen beschikt het over een zeer stijlvolle uitvoering met een kleine LCD-display, daarnaast is het ook nog eens een variabele damper doordat u zelf het vermogen en de spanning kunt instellen. Door de Vamo V5 te combineren met bijvoorbeeld de Vivi GS v2.0 of de Innokin Iclear 30 beschikt u meteen over de ultieme rookervaring.

Wegwerp varianten

Veel mensen vinden het idee van een permanente e-sigaret maar niks. Om aan de eisen van ook deze doelgroep tegemoet te komen werd er dan ook voor gekozen om wegwerp varianten op de markt te brengen. Afhankelijk van de e-sigaret van uw keuze beschikt u dan over een vast aantal trekjes. Van zodra het vooropgestelde aantal trekjes is bereikt kunt u de sigaret gewoon weggooien. Door het gebruik van een wegwerp e-sigaret kunt u rekenen op alle interessante voordelen van de klassieke e-sigaret, maar dan wel tegen een nog lagere kostprijs. Eén wegwerp sigaret staat overigens gelijk aan twee normale pakjes normale sigaretten waardoor u niet alleen gezonder gaat roken, maar ook nog eens bijzonder veel geld kunt besparen.