E-liquids kopen

In tegenstelling tot bij gewone sigaretten wordt er bij een elektrische sigaret niets verbrand. Het principe van de e-sigaret is eenvoudig. In de e-sigaret is een zogenaamde e-liquid terug te vinden. Deze vloeistof wordt in de atomizer verdampt waardoor er een bepaalde damp ontstaat. Afhankelijk van het type elektrische sigaret en de keuze van de roker kan er worden gekozen voor een beperkte of een grote hoeveelheid damp. Daarnaast beschikt u bij e-liquids over de mogelijkheid om zelf het nicotinegehalte te bepalen. Op deze manier kunt u zeer eenvoudig het roken afbouwen waardoor u, uw verslaving kunt verminderen. Uiteindelijk is het met behulp van een elektrische sigaret in combinatie met e-liquids zelfs mogelijk om op termijn te stoppen met roken en dat zonder de vervelende nevenverschijnselen die er doorgaans aan het afkicken verbonden zijn.

Wat is een E-liquid?

Een e-liquid is vervaardigd uit een combinatie van Propyleenglycol en Vegetable Glycol. Naast deze stoffen bevatten de e-liquids ook diverse kleur- en smaakstoffen. Kenmerkend voor de e-liquids is verder ook dat u als gebruiker zelf het nicotinegehalte kunt bepalen. De stoffen die voorkomen in de e-liquids zijn door consumentenorganisaties uitvoerig getest en komen eveneens voor in andere producten. Zo wordt PG bijvoorbeeld ook ingezet voor de rookontwikkeling in discotheken. VG kunt u kennen als vochtvasthoudend middel in met name cosmetica. Deze komt dan ook voor in tandpasta, maar bijvoorbeeld ook in snoep, gebak en margarine. In vergelijking met de tabak die in de reguliere sigaretten is terug te vinden kunnen we hoe dan ook gerust concluderen dat de e-liquid een veel gezonder alternatief vormt en dat zonder de vervelende en stinkende geur die gepaard gaat met klassiek roken.

Beste E-liquid

Bij het aankopen van e-liquids kunt u niet alleen het nicotinegehalte bepalen, daarnaast zijn er ook verschillende smaken op de markt terug te vinden. Welke voor u de beste E-liquid is, is veelal een persoonlijke keuze. Bij Myvape beschikt u over de mogelijkheid om te kiezen voor met name een e-liquid met appel- of aardbeiensmaak, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een echte tabaksmaak. Ander smaken zijn met name menthol, desert, USA Red Tabak en sigaar tabak. De verschillende smaken waarin de e-liquids verkrijgbaar zijn zorgen niet alleen voor de nodige afwisseling en diversiteit in het roken van elektrische sigaretten, daarnaast komen ze ook nog eens tegemoet aan ieders verwachtingen.