Elektronische sigaret vergelijken

Wie wenst over te schakelen op een elektronische sigaret dient met verschillende factoren rekening te houden. Daarnaast zijn er tegenwoordig reeds zoveel verschillende e-smokers op de markt terug te vinden dat het alles behalve eenvoudig is geworden om door de bomen het bos te blijven zien. Omwille van deze redenen kan het interessant zijn om een vergelijking van de elektronische sigaretten uit te voeren. Alleen op deze manier zult u namelijk een goed beeld krijgen van de kostprijs, de mogelijkheden en de doelgroep waarvoor de elektrische sigaret in kwestie geschikt is. Bent u met andere woorden van plan om te starten met elektronisch roken, dan is het beslist de moeite waard om even de elektronische sigaretten te vergelijken.

Nieuwe-rokers en beginners

Nieuwe rokers die willen beginnen met elektronisch roken zullen vooral willen kiezen voor een elektronische sigaret die eenvoudig is in gebruik. In dat geval kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van bijvoorbeeld de Joyetech eRoll of de Joyetech eRoll-C. Wie een nog uitgebreider pakket wenst kan ook de Joyetech eGo-C aankopen. Deze set komt niet met één, maar wel met twee volledige e-sigaretten wat het een zeer interessant pakket maakt om bijvoorbeeld samen met uw partner te gebruiken.

Beginnende en ervaren rokers

Wie reeds enige ervaring heeft met roken en bijgevolg een wat uitgebreidere elektronische sigaret wenst aan te kopen kan bijvoorbeeld kiezen voor de Kanger EMOW. Deze elektronische sigaret beschikt over een 1300 mAh batterij heeft verwisselbare dual coils. De tank van deze e-smoker heeft een inhoud van 1,8 ml en beschikt over een 510 en eGo aansluiting. Een andere mogelijkheid is de Kanger EMOW Mega. In vergelijking met de EMOW versie beschikt deze over een batterij met een capaciteit van 1500 mAh en heeft deze een bottom dual coil systeem. Wie op zoek is naar een veelzijdige, maar tevens ook compacte elektronische sigaret kan eveneens kiezen voor de Eleaf iJust Mini.

Elektronische sigaretten voor ervaren e-rokers

Ervaren e-rokers van elektronische sigaretten zullen geen voldoening nemen met de standaard versies. Zij zullen daarbij over een batterij met hoge capaciteit willen beschikken alsook over verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld de standaard instellingen aan te passen. In dat geval kunt u een keuze maken tussen bijvoorbeeld de Joyetech eVic, de Joyetech eVic Supreme, de Joyetech eCom, de Joyetech eMode en de KSD Vamo V5. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, maar de uiteindelijke keuze van de elektronische sigaret is sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.