eRoll kopen

We kunnen terecht stellen dat de Joyetech eRoll de meest stijlvolle en elegante e-sigaret is uit het aanbod van Myvape. Kenmerkend voor deze elektrische sigaret is dat ze over dezelfde compacte vorm van een klassieke sigaret beschikt. Dit zorgt er voor dat de eRoll eigenlijk de ideale elektrische sigaret is en dat niet alleen binnen-, maar ook buitenshuis. Ondanks het compacte formaat van de eRoll is ze wel probleemloos in staat om uitstekende prestaties te leveren. Dat zorgt er voor dat deze elektrische sigaret zowel voor de beginnende als de gevorderde roker een uitstekende keuze is.

eRoll starterskit

De eRoll starterskit biedt u meteen alles wat u nodig heeft. Niet alleen beschikt u met deze set over een draagbare lader met een vermogen van 1000 mAh, daarnaast is deze zo compact dat u hem overal eenvoudig mee naartoe kunt nemen. Verder zijn er in de starterskit standaard ook twee batterijen terug te vinden evenals drie eRoll cartridges. Uiteraard haalt u met de eRoll starterskit eveneens een atomizer in huis waardoor u meteen kunt starten met elektrisch roken.

eRoll cartridge

De eRoll starterskit wordt standaard geleverd met drie cartridge tankjes. Wij raden onze klanten aan om de cartridge van de eRoll niet volledig, maar slechts driekwart te vullen. Door hier rekening mee te houden voorkomt u een mogelijke lekkage en zorgt u er voor dat u optimaal kunt genieten van uw eRoll. Heeft u interesse in deze geweldige set of heeft u nog verdere vragen? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen!

Waarom een eRoll kopen?

De Joyetech eRoll die door Myvape wordt aangeboden voorziet u van verschillende interessante voordelen. In eerste instantie beschikt deze unieke e-sigaret over een uiterst compact formaat. Dit zorgt er voor dat u hem eenvoudig overal mee kunt nemen. Verder oogt de e-sigaret heel strak en luxueus waardoor u nergens uit de toon zult vallen. Tel daar ook nog eens het compacte formaat van de lader bij op en u beschikt over de mogelijkheid om de e-sigaret waar u dat maar wenst op te laden. Op deze manier hoeft u nooit te vrezen dat u zonder e-sigaret valt en dat alles ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Bent u met andere woorden op zoek naar een goede e-sigaret en wenst u deze in huis te halen voor een zo laag mogelijk prijskaartje? Dan is de eRoll starterskit van Myvape voor u ongetwijfeld interessant te noemen!