Supersmoker

De supersmoker vormt het perfecte hulpmiddel voor mensen die op een gezondere manier willen roken of hun slechte gewoonte langzaam maar zeker willen afbouwen. In de basis zorgt de supersmoker eigenlijk voor hetzelfde effect als de klassieke sigaret, maar dan wel zonder dat het een enorme impact heeft op de gezondheid van de gebruiker. Tijdens het gebruik van een supersmoker is het bijvoorbeeld perfect mogelijk om in te stellen hoeveel nicotine u precies wenst in te nemen. Op deze manier is de supersmoker het ideale hulpmiddel voor iedereen die wil afbouwen en op termijn wil stoppen met roken, maar dan wel zonder de fysieke en psychologische ontwenningsverschijnselen die dit met zich mee brengt.

De werking van de supersmoker

Wanneer we naar de meeste supersmokers kijken stellen we vast dat deze het design hebben van een eenvoudige pen. Met behulp van een kleine atomizer (beter bekend als een verdamper) wordt in het toestelletje een zogenaamde e-liquid verdampt. Op de markt zijn reeds heel wat liquids terug te vinden die allen over een bepaalde hoeveelheid nicotine beschikken. De damp die op deze manier wordt veroorzaakt kan door de gebruiker worden geïnhaleerd. Wanneer deze wordt uitgeblazen heeft de rook veel weg van de klassieke sigarettenrook, maar dan wel zonder de inmiddels bekende nadelen. Kenmerkend voor deze damp is ook dat ze snel verdwijnt waardoor ze niet in uw kleren kruipt en dus geen vervelende stank veroorzaakt.

Supersmoker kopen

Ook een supersmoker kopen? In dat geval kunt u op Myvape.nl een keuze maken uit een ruim aanbod aan supersmokers die in verschillende prijs categorieën terug te vinden zijn. Myvape heeft er voor gekozen om een zo ruim mogelijk aanbod voor haar klanten samen te stellen met daarin niet alleen de meest kwalitatieve, maar ook voordeligste supersmokers op de markt. Let wel, indien u een supersmoker koopt dient u ook de zogenaamde e-liquids in huis te halen. Ook op dit vlak bieden we onze klanten verschillende mogelijkheden aan. Deze vloeistoffen zijn immers verkrijgbaar in niet alleen verschillende smaken en nicotinegehalten, maar ook in diverse formaten.

Voordelen supersmoker

Roken met behulp van een supersmoker brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Ten opzichte van de klassieke sigaret beschikken de e-liquids waar gebruik van wordt gemaakt bijvoorbeeld niet over koolstofmonoxide en teer. Dit alleen al zorgt er voor dat roken met behulp van een supersmoker aanzienlijk beter is voor uw gezondheid dan het roken van een klassieke sigaret. Daarnaast zijn er ook nog de voordelen die verbonden zijn aan de damp die door de supersmoker wordt gegenereerd. Deze blijft namelijk veel minder lang hangen dan tabaksrook waardoor ze ook geen vervelende geur meer verspreidt. Tot slot, de variabele tabaksprijs heeft er voor gezorgd dat roken een uiterst dure gewoonte is geworden. Door over te stappen op een supersmoker kunt u al snel tot enkele honderden euro's besparen!