Shisha pen

Het roken van een waterpijp is bij zowel jongeren als ouderen ontzettend populair. Hoewel het vaak als een onschuldige manier van roken wordt aanzien is het in de praktijk slechter gebleken dan het roken van 100 sigaretten. Wie toch graag wil blijven genieten van de mogelijkheden van een waterpijp, maar dan wel op een gezondere manier kan er voor kiezen om de zogenaamde shisha pen uit te proberen. Deze shisha pen is eigenlijk niets meer of minder dan een elektronische sigaret die over geen nicotine beschikt. De speciale pen is verkrijgbaar in tien verschillende smaken waardoor er ook nog eens voor voldoende afwisseling kan worden gezorgd.

Voordelen van de shisha pen

Veel mensen kiezen er voor om op vakantie of in hun vrije tijd een waterpijp met tabak te roken. Jammer genoeg houden ze daarbij vaak te weinig rekening met de schadelijke gevolgen die dit voor de gezondheid met zich meebrengt. De shisha pen verschilt in principe niet zoveel van de klassieke waterpijp. De smaak wordt namelijk perfect nagebootst, maar dan wel zonder dat er gebruik wordt gemaakt van tabak, nicotine of teer. Daarnaast zitten er ook geen gassen in en worden er geen vlammen aangemaakt. Verder kan ze waar en wanneer u dat maar wenst worden gebruikt en dat steeds op een uiterst discrete manier. Tel daarbij ook nog eens op dat u gebruik kunt maken van verschillende smaken en u heeft een compacte waterpijp ter beschikking die misschien nog wel gevarieerder is dan de klassieker. Verder bevat een shisha pen steevast zo'n 500 trekjes waardoor u er enige tijd zoet mee bent en dat terwijl de aankoopprijs steeds zeer beperkt wordt gehouden.

Shisha pen oplaadbaar

Bent u bang dat u op een zeker ogenblik zonder shisha pen komt te zitten? Geen probleem! Bij Myvape kunt u er voor kiezen om een oplaadbare shisha pen aan te kopen. Deze pen wordt standaard geleverd in combinatie met een USB lader. Deze USB lader maakt het mogelijk om uw shisha pen waar en wanneer u dat maar wenst op te laden, zelfs wanneer er geen stopcontact in de buurt te bekennen is. Uw laptop bij de hand? Dan kunt u, uw shisha pen tijdens het werk gewoon laten opladen! U kunt deze oplaadbare shisha pen extra voordelig aankopen bij Myvape.

Shisha pen prijs

Vreest u dat elektronisch roken met behulp van de shisha pen veel geld kost? Absoluut niet! Bij Myvape beschikken onze klanten over de mogelijkheid om de shisha pen in verschillende smaken aan te kopen en dat ook nog eens tegen een zo scherp mogelijke prijs. De shisha pen heeft als grote voordeel dat deze niet alleen zeer compact is en dus eenvoudig mee te nemen, daarnaast kunt u ze reeds in huis halen voor een prijs van amper 6,95 euro. De shisha pen die u kunt opladen kunt u reeds aankopen bij Myvape voor slechts 14,95 euro.

E-shisha

Steeds meer mensen houden van het roken van een elektronische waterpijp en dat is precies wat de e-shisha voor u kan betekenen. Deze revolutionaire elektronische waterpijp beschikt niet over nicotine, teer en tabak en is daardoor veel gezonder dan de klassieke waterpijp. Verder heeft u verschillende mogelijke smaken waar u een keuze uit kunt maken. De e-shisha kunt u in huis halen met de smaak van aardbeien, appelen, perzik, druiven en bosbessen. Op deze manier beschikt u meteen over een divers aanbod aan smaken waardoor uw elektronische waterpijp nooit zal vervelen!

Shisha pen Primera

Het is mogelijk om de shisha op verschillende manieren aan te kopen. U kunt deze speciale pen bijvoorbeeld aankopen bij de populaire Primera winkels. Omdat de shisha pen niet onder de tabakswet valt is deze niet alleen aan te kopen voor volwassenen, maar ook voor minderjarigen hoewel we dit uiteraard niet aanraden. Hoe dan ook biedt Myvape haar klanten wel steeds een zo ruim mogelijk aanbod aan shisha pennen en dat ook nog eens tegen de beste prijs. Daarnaast hoeft u ook uw huis niet te verlaten waardoor u op de eenvoudigst mogelijke manier een shisha pen in huis kunt halen. Aarzel dan ook niet langer en ontdek snel het bijzondere aanbod van shisha pennen bij Myvape!

Shisha pen kopen

Wilt u ook de revolutionaire shisha pen kopen? In dat geval zult u bij Myvape een keuze kunnen maken uit een groot aantal mogelijkheden. We bieden onze klanten bijvoorbeeld een shisha pen aan in verschillende kleuren die stuk voor stuk ook nog eens over hun eigen smaak beschikken. De rode shisha pen voorziet u bijvoorbeeld van een heerlijke aardbeiengeur terwijl de groene over een appel smaakje beschikt en de oranje een smaak van perziken heeft. De klassieke shisha pen dient na gebruik te worden weggegooid, maar het is ook mogelijk om een oplaadbare shisha pen te kopen. Op deze manier kunt u wat extra geld besparen en dat terwijl de shisha pen er ook nog eens uitziet als een echte sigaret. Voor wie het allemaal iets stijlvoller mag is er ook nog de E-Cigar Tabak in ons aanbod terug te vinden.