Welke e-sigaret past bij mij?

Wanneer je een e-sigaret gaat uitzoeken zal deze vraag het eerste bij je opkomen. Voor de eerste aankoop adviseren we om onze informatiepaginas goed door te lezen.Je zult dan een beter beeld hebben van welke producten er op de markt zijn en welke optie het beste bij jouw voorkeuren aansluit.

3 soorten e-sigaret:

Je kunt kiezen uit een wegwerp e-sigaret, een cartomizer e-sigaret en een clearomizer e-sigaret. De wegwerpsigaret is het meest geschikt voor degene die zo nu en dan, bijvoorbeeld bij het uitgaan, een e-sigaret wil roken. Wil je echter overstappen van de klassieke tabakssigaret naar een e-sigaret kun je het beste een keuze maken tussen de clearomizer en cartomizer. Mede omdat een wegwerpsigaret simpelweg te duur is om elke dag te roken (maar aan de andere kant betaal je dat bedrag nu waarschijnlijk ook voor een pakje sigaretten).

Wegwerp e-sigaret

Ook wel shisha pen genoemd. Dit zijn e-sigaretten die je niet kan opladen of hervullen met e-liquid. Over het algemeen kan je goed mee dampen en zijn ze goed voor 500 tot 1000 trekjes. Ideaal voor mensen die willen kijken of dampen wel een goed alternatief voor hun is. Ze zijn ook te verkrijgen in verschillende fruitige smaken. De tabakvariant is ook te krijgen in verschillende nicotine sterktes.

E-sigaret met cartomizer

Dit zijn e-sigaretten die goed geschik zijn voor de lichte rokers. Over het algemeen zijn ze stijlvoller van van design en kleiner van formaat. Ze leveren goede prestaties. De batterij heeft meestal een normaal vermogen. Ze zijn iets duurder in gebruik vergeleken met de clearomizer variant.

E-sigaret met clearomizer

De e-sigaret geschikt voor zowel de lichte als de zware roker. U heeft een zeer grote keuze batterijen en clearomizers. Of u een trendy design of praktische uitvoering zoekt, u heeft genoeg mogelijkheden. Batterijen zijn er in verschillende sterktes. De beste keuze als het aankomt op elektrisch roken voor beginners.

Voor de gevorderden: Variabel voltage MODs

Wij hebben ook een aantak variabel voltage en wattage MOD's. Deze kenmerken zich door de uitstekende batterijcapaciteit, u bepaald namelijk zelf welke batterijen u gebruikt en de instelmogelijkheden. Door uw MOD in te stellen kunt u zelf regelen hoe warm de damp is en hoeveel damp de MOD produceert. Een hoger voltage of wattage staat dus gelijk aan meer damp en smaak. Dit is ook afhankelijk van de weerstand van uw clearomizer/coil. Hieronder kunt u zien hoe u uw MOD het beste kunt instellen bij de verschillende weerstanden.